Afschrijven, take 2

Gisteren naar ‘t gemeentehuis om ‘af te schrijven’. Persoonlijk zou ik het uitschrijven genoemd hebben, maar soit. Vier identiteitskaarten en vier PIN-codes. Moet lukken! Niet dus…

De databank van het rijksregister wilde niet meewerken, dus vandaag proberen we dan maar opnieuw. Blijkt dat één van de kids en ik wel degelijk al uitgeschreven waren, de andere twee gezinsleden woonden nog lekker in België. De ambtenaar van dienst leek gelukkig wel te weten waarmee hij bezig was, dus uiteindelijk zijn we dankzij zijn manueel ingrijpen allemaal ‘uit‘geschreven op dezelfde dag.

Zelfs het land verlaten, kan niet ordentelijk verlopen. Resultaat: vandaag vroeg vertrekken naar Oostenrijk zat er niet in. Vroeg aankomen dus ook niet. :-( Hoewel het feit dat de autosleutel ‘verdwenen’ is ook niet geholpen heeft…

2 thoughts on “Afschrijven, take 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>