Dus… Innsbruck

Even teruggrijpen naar de post over Innsbruck. De resultaten zijn binnen… (tromgeroffel). Er waren 88 kandidaten waarvan er maar 74 zijn komen opdagen en waarvan er maar 60 worden uitgenodigd voor een gesprek. Het was dus bang afwachten of dochterlief bij de eerste 60 zou geraken.

En jawel, 33ste! Is dat knap of is dat knap?! Glunder, glunder… Een trotse moeder, hoewel ik er weinig verdienste aan heb. Anderzijds… Als het meeleven en de uren die ik erin gestoken heb om haar te ondersteunen, naar Innsbruck te rijden, … mogen meetellen, dan heb ik toch ook wel wat gedaan. :-D Maar ‘t weegt niet op tegen deze superprestatie. Moeders mogen stoefen, he? ;-)

2 thoughts on “Dus… Innsbruck

  1. Super tof Ann je mag stoefen en terecht fier zijn, ook Proficiat voor Lore er zullen weinigen haar nadoen. ;)

  2. Tuurlijk mag je stoefen!
    gefeliciteerd, voor de dochter én de moeder.
    En jou kennende….. je zal er heus een berg energie én support in hebben gestoken!
    Waren er nog buitenlandse kandidaten? Of was je dochter de enigste?
    En dat examen is in het Duits afgelegd? Dan is het helemaal super knap!

Comments are closed.